vodic-kroz-privredno-kaznene-postupke-prekrsaji-i-privredni-prestupi.png

Vodič kroz privredno-kaznene postupke: prekršaji i privredni prestupi

Cilj Vodiča je da upozna mikro, mala i srednja preduzeća sa sudskim procesima i pruži odgovore na pitanja koja mikro, mala i srednja preduzeća mogu imati pre nego što se obrate sudu u vezi sa prekršajima i privrednim prestupima, omogućujući im da realnije i sveobuhvatnije razumeju sudske procese pre nego što dospeju u postupak.

 

Vodič sadrži osnovne informacije o postupcima pred prekršajnim i privrednim sudom u Srbiji; podatke o troškovima sudskih postupaka; ključne informacije i smernice i relevantne šablone. Sadržaj Vodiča i obrađene teme definisani su na osnovu širokih konsultacija s predstavnicima poslovne i pravne zajednice i potrebama šire ciljne publike. Vodič se ne bavi svim temama koje bi mogle biti zanimljive nekim mikro, malim i srednjim preduzećima.

 

Uključivanje dodatnih tema će se razmotriti u budućem periodu imajući u vidu potrebe ciljne publike. Vodič koristi jednostavan pravni jezik i pisan je kolokvijalnim stilom, obraćajući se mikro, malim i srednjim preduzećima ukoliko se nađu u pred privrednim i prekršajnim sudom.

 

Vodič možete pogledati i preuzeti OVDE.

Prijavite se

Pretraga